De Karperhoeve | Oosterloseweg 64 | 2440 Geel | België  | +(0)14 35 00 43 
Dagelijks geopend van 07:30 tot 17:00 | Dinsdag gesloten

Over ons

De taverne

Bij onze vijvers zit de taverne gevestigd, hier kunt u terecht voor een verse kop koffie, een lekker belegd broodje of een heerlijke schotel. Het is mogelijk om binnen plaats te nemen of het af te halen en op de stek te nuttigen zodat u geen aanbeet kan missen.

 

De ligging

Het domein De Karperhoeve is gelegen langs de rivier de Nete en de rijksweg A13, vlak naast het dorp Oosterlo in de gemeente Geel. Deze interessante ligging, op korte reisafstand voor Nederlandse en Belgische sportvissers, maakt het een zeer interessante bestemming voor een leuke visdag.

De techniek

De forel & zalmvisserij op de vijvers is zo complex als u deze zelf maakt, maar een goede kennis over de visserij zorgt uiteraard voor betere vangsten. Onze vijvers worden zowel door recreatieve vissers bevist als echte wedstrijdvissers, en we adviseren u graag om ervoor te zorgen dat u met een mooie vangst naar huis gaat!

De stekken

Op de visvijvers zijn keurige stekken aangelegd, welke allen genummerd zijn. Er is voldoende ruimte per visser en de stekken zijn mooi vlak, zodat ze ook goed door minder-valide of oudere personen bevist kunnen worden. Als u rekening houdt met uw mede-vissers dan is het bovendien geen enkel probleem om van stek te verkassen, mits u op de door u gereserveerde vijver blijft.

De beheerder

Ter plaatse zult u hartelijk ontvangen worden door de beheerder Timmy en zijn team. Zeer vriendelijke en kundige beheerders, die de vijvers op het domein én de forelvisserij goed kennen. Schroom dus niet om om advies te vragen wat betreft aaskeuze, materiaal, hotspots etc.. Dit zal u absoluut helpen om het resultaat tijdens uw visdag te verbeteren.

Please reload

Genieten van de omringde natuur en eveneens rustig kunnen sportvissen?

Het is mogelijk op De Karperhoeve, ons domein bestaat uit tal van vijvers waar voor iedereen wel

wat te beleven valt! Zowel lokale als Nederlandse forelvissers weten de weg te vinden naar onze visvijvers.